menu

Savjetovanje u području europskih fondova i nacionalnih potpora

Moneo, obrt za savjetovanje je konzultantska tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području europskih fondova i nacionalnih potpora, javne nabave, poslovnog savjetovanja, planiranja i upravljanja te savjetovanja u svezi s financiranjem.

Pomažemo Vam razviti projektnu ideju, pronaći programe za financiranje Vaših projekata, izraditi projektnu dokumentaciju te Vas pratiti tijekom ocjenjivanja i provedbe projekta.

Naše usluge

Pružamo Vam uslugu izrade investicijskih studija i poslovnih planova i održavamo edukacije po Vašoj mjeri i potrebama. Uz niz kvalitetnih usluga povezanih sa poslovnim savjetovanjem bez obzira na gospodarski sektor, specijalisti smo za ekonomsko-financijske analize i financijsko-tržišne projekcije poslovnih ideja, bilo da je riječ o novim ili iskusnim poduzetnicima.

Vrlo uspješno surađujemo sa razvojnim bankama i agencijama u zemlji, poslovnim bankama u zemlji i izvan nje te ostalim provedbenim tijelima natječaja za dodjelu poduzetničkih kredita, potpora i bespovratnih sredstava.

Kontaktirajte nas

Pitanja i odgovori

Čime se bavimo?

Moneo je osnovan radi pružanja cjelokupne usluge savjetovanja poslovnim subjektima i organizacijama civilnog društva. Više o našim specijalnostima možete vidjeti pod Usluge.

Koja je naša misija?

Naša misija je zadovoljstvo svakog klijenta pružanjem najkvalitetnijih usluga za njihovo operativno poslovanje.

Koja je naša vizija?

Naša vizija je postati prepoznatljiv partner na regionalnom i nacionalnom tržištu u području usluga kojima se bavimo te pomoću našeg iskustva, znanja i kompetentnosti stvarati zajedno s vama!