menu

Danijela Bajalica

mag.iur., izvršna direktorica

Danijela Bajalica

Danijela je vlasnica i izvršna direktorica. Zadužena je za izradu projektnih prijedloga za financiranje poduzetničkih ideja iz EU i nacionalnih fondova kao i za razvoj i upravljanje projektima vezanim za poslovanje poduzeća, obrta, poljoprivrednih gospodarstava i udruga koji djeluju u poljoprivrednom, gospodarskom, turističkom i civilnom sektoru. Pruža usluge savjetovanja u postupku javne nabave.

Sa svojim radnim iskustvom u odvjetništvu, bankarstvu i prosvjeti, njezino područje stručnosti pokriva analize poslovanja, razvoj poslovne ideje i savjetovanje u skladu s nacionalnim i europskim zakonodavstvom, financijsku analizu, analizu stanja na tržištu i procjenu konkurentnosti, sastavljanje poslovnih planova i investicijskih studija, pripremu projektne dokumentacije za prijavu na europske i nacionalne natječaje, provedbu javne nabave, implementaciju i evaluaciju projektnih aktivnosti.

Posjeduje službeni certifikat za javnu nabavu i za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova.

Kontaktirajte nas

Pitanja i odgovori

Čime se bavimo?

Moneo je osnovan radi pružanja cjelokupne usluge savjetovanja poslovnim subjektima i organizacijama civilnog društva. Više o našim specijalnostima možete vidjeti pod Usluge.

Koja je naša misija?

Naša misija je zadovoljstvo svakog klijenta pružanjem najkvalitetnijih usluga za njihovo operativno poslovanje.

Koja je naša vizija?

Naša vizija je postati prepoznatljiv partner na regionalnom i nacionalnom tržištu u području usluga kojima se bavimo te pomoću našeg iskustva, znanja i kompetentnosti stvarati zajedno s vama!